6th European CF Young Investigators Meeting 2012

6th European CF Young Investigators Meeting va avea loc în Paris (Franta), incepand din data de 24 si va dura pana pe 27 aprilie 2012. Această reuniune stiintifica este organizata de asociatiile europene ale pacientilor cu fibroza chistica (mucoviscidoza), impreuna cu Societatea Europeana de Fibroza Chistica. Aceasta are ca scop stimularea interactiunilor dintre tinerii cercetatori pentru a crea o retea europeana de cercetatori care sa colaboreze pe termen lung. La aceasta intalnire vor fi acoperite toate domeniile de cercetare in domeniul fibrozei chistice (mucoviscidozei).

Cincizeci de tineri cercetatori (sub 35 de ani) vor fi selectati de către un comitet stiintific internaţional pentru a-si prezenta activitatea lor in domneiul fibrozei chistice (mucoviscidozei). Acestia vor trebuie sa prezinte rezultatele lor oral in 10 minute si pe un poster. Cercetatorii seniori vor modera sesiunile de lucru diferite. Comitetul ştiinţific va recompensa cea mai bune de prezentare (prezentare orala + poster).

Comitetul de organizare ofera, de asemenea, si un curs cu tema „Prezinta cu incredere in limba engleza„.

Nu se perecepe nici o taxa de participare. Transportul, cazarea si masa vor fi asigurate de catre organizatori.

Pentru a aplica trebuie sa trimiteti FORMULARUL PENTRU REZUMATE  doamnei Virginie Jaunet (vjaunet@vaincrelamuco.org) şi, in copie, Asociatiei Belgiene de Fibroza Chistica (karleen@muco.be) pana la data de 09 decembrie 2011. Rezultatele vor fi anuntate la sfarsitul lunii ianuarie 2012. Mai multe informatii despre aceasta intalnire vor fi oferite tinerilor cercetatori selectionati.

Invitatia oficiala

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.