Forumul National al Asociatiilor de Pacienti – editia a doua

Coaliția Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania va organiza in perioada 11-13 martie 2011, la Bucuresti a a doua editie a Forumului National al Asociatiilor de Pacienti. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, Rin Grand Hotel, Sala Londra. Participarea este gratuita.

“Ne propunem sa aducem in discutie toate temele de interes pentru asociatiile de pacienti, cum sunt drepturile pacientilor sau rolul asociațiilor de pacienti, etc. Dorim ca acest eveniment sa devina unul de traditie, dedicate in totalitate asociatiilor de pacienti. Forumul se va incheia in data de 13 martie – „Ziua Europeana a Pacientilor”, a declarat Cezar Irimia, presedintele COPAC.

La forum vor participa peste 200 de reprezentanti ai asociatiilor de pacienti din intreaga țara dar si reprezentanti ai unor asociatii internationale.

Printre temele abordate in cadrul Forumului se numara: Drepturile pacientilor, Comunicarea medic-pacient, Rolul asociatiilor de pacienti, Accesul la tratament si investigatii sociale, Medicamente inovatoare vs. medicamente generice, Protectia sociala a pacientilor/reintegrarea socio-profesionala, Surse de finantare pentru asociatiile de pacienti, Retele internationale de pacienti, Relatia asociatiilor de pacienti cu autoritatile/industria.
Forumul Național al Asociatiilor de Pacienti va fi organizat in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania.

Programul evenimentului si alte detalii le puteti gasi AICI.

Daca doriti sa participati la acest eveniment, va rog sa anuntati acest lucru pana vineri  (4 martie 2011) la fibrozachistica@yahoo.com sau luminita.valcea@cmr.ro.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.