Am participat la Agora Asociatiilor de Pacienti!

Week-end-ul trecut a avut loc Agora Asociatiilor de Pacienti in Parcul Tineretului din Bucuresti. La acest eveniment asociatiile de pacienti s-au prezentat in fata publicului larg bucurestean. Pe parcursul celor 2 zile ale Agorei, participantii au avut ocazia de a se informa asupra bolilor, asupra asociatiilor si proiectelor derulate de acestea si au putut discuta direct cu reprezentantii acestora lor despre experientele de zi cu zi atat in calitate de membri ai asociatiei, dar si ca pacienti cu o anumita afectiune.

La acest eveniment am participat si noi cu un stand si astfel am putut informa toate persoanele ce s-au aratat interesate de fibroza chistica (mucoviscidoza).  De asemenea, au fost impartite trecatorilor pliante ce contineau o scurta descriere a bolii.

La acest eveniment am beneficiat de sprijinul unor persoane minunate care au lucrat voluntar si ne-au ajutat sa confectionam afisele de prezentare, sa tiparim pliantele si au fost prezente la stand. Aceste persoane nu au avut alta motivatie decat dorinta de a ajuta.

Dorim sa le multumim din suflet

d-nei Lupu Andreea                                                                                     d-lui Safta Daniel


si d-lui  Lupu Alexandru pentru ajutorul acordat!

Dorim sa multumim si companiei Media Mar pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment!

Mai multe fotografii de la eveniment veti gasi AICI.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Am participat la Agora Asociatiilor de Pacienti!

  1. Pingback: Agora Asociatiilor de Pacienti, 10-11 septembrie, Bucuresti | Asociatia de Fibroza Chistica (mucoviscidoza) din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.