Conferinta Anuala de Fibroza Chistica „Managementul in fibroza chistica-provocarile de zi cu zi”

Asociatia de Fibroza Chistica din Romania (www.afcr.ro) si Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu”  organizeaza cea de-a opta editie a conferintei pe tema fibrozei chistice (mucoviscidoza) atat pentru pacientii afectati de aceasta boala si familiile lor, dar si pentru personalul medical implicat in diagnosticarea, tratamentul si monitorizarea acestei boli.

Principalul obiectiv al manifestarii este acela de a imbunatati diagnosticul si tratamentul pacientilor suferinzi de aceasta boala, dar si de a facilita comunicarea dintre acestia, familiile lor si cadrele medicale implicate in diagnosticul, tratamentul si ingrijirea acestora.

Pe agenda evenimentului se afla teme precum:

  • Diagnostic si dificultati in stabilirea diagnosticului
  • Diagnosticul si tratamentul exacerbarilor pulmonare
  • Nutritia si tratamentul substitutiv cu enzime pancreatice
  • Lipsa cresterii ponderale
  • Durerile abdominale în fibroza chistica (mucoviscidoza)
  • Terapii moderne
  • Complexitatea tratamentului în fibroza chistica (mucoviscidoza)

Conferinta va avea loc in Bucuresti, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului pe data de  24-25 noiembrie 2018 si va fi structurata in 2 parti:
– prima zi (24 noiembrie) – dedicata personalului medical (medici, asistenti medicali, fizioterapeuti, psihologi, asistenti sociali)
– a doua zi (25 noiembrie ) – dedicata pacientilor cu aceasta boala, familiilor acestora si oricarei alte persoane interesate.

Evenimentul va fi creditat cu  6 puncte EMC.

La aceasta conferinta va participa si Prof. Dr. Kerem Eitan, coordonatorul Departamentului de Pediatrie al Hadassah Medical Center, Ierusalim, personalitate marcanta in domeniul fibrozei chistice pe plan international.

Data limita a inscrierii: 10 noiembrie 2018.

INSCRIERE

PROGRAM

PRECIZARI PRIVIND PARTICIPAREA PACIENTILOR LA CONFERINTA

SPONSORI

LOCATIE

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.