Nota informare asupra protectiei datelor personale

Asociatia de Fibroza Chistica din Romania prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra prin acest document in scopul mentinerii evidentei, obtinerii unor situatii statistice sau altor rapoarte privind persoanele afectate de fibroza chistica (mucoviscidoza).

Datele dvs. pot fi dezvaluite urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentantilor legali ai persoanei vizate, partenerilor nostrii contractuali, furnizorilor de servicii sociale si de sanatate, institutiilor de invatamant si educatie, furnizoriilor de servicii si bunuri, organizatiilor profesionale, altor asociatii si fundatii, agentiilor de selectie si plasare a fortei de munca, personaluluii medical).

Pe viitor, aceste date/datele ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti aceasta bifati sau sa ne comunicati ○ NU DORESC.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Asociatia de Fibroza Chistica din Romania.

Aadresa postala: Sos. Panduri, nr. 35, bl. P1b, sc. A, et. 6, ap. 25, sector 5, Bucuresti sau

fax: + 4021.410.50.73 sau

e-mail: fibrozachistica@yahoo.com).

De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.