Conferinta Inspir 2010

In perioada 14-16 octombrie a avut loc la Iasi conferinta INSPIR 2010 – „Conferinta Nationala de Pneumologie cu participare internationala”, editia a VIII-a (www.inspir.ro).

Manifesarea a fost organizata de Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi si Spitalul Clinic de Pneumologie Iasi: „In cadrul manifestarii a fost abordata o tematica legata de bolile respiratorii obstructive cronice dar si de particularitati de diagnostic si tratament ale bolilor respiratorii cu etiologie infectioasa. Acest eveniment a fost, ca in fiecare an de altfel, un prilej deosebit de a dezbate si situatii concrete din activitatea noastra curenta”, a precizat prof. dr. Traian Mihaescu, seful Clinicii de Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumologie Iasi, presedintele conferintei. In programul conferintei au fost incluse urmatoarele tematici: Bolile respiratorii obstructive cronice; Particularitati de diagnostic si tratament ale bolilor respiratorii cu etiologie infectioasa; Mistere medicale: cazuri clinice.

In deschiderea oficiala a conferintei a fost alocat un spatiu pentru Asociatia de Fibroza Chistica din Romania pentru a prezenta pe scurt situatia din Romania in ceea ce priveste fibroza chistica  (mucoviscidoza) si problemele pe care le intampina pacientii cu aceasta boala.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.