Conferinta anuala a AFCR, editia a 2-a

Asociatia de Fibroza Chistica din Romania , in colaborare cu Houston NPA, organizeaza pe data de 20 noiembrie 2011 Conferinta Anuala a AFCR (editia a 2-a) in Bucuresti. Conferinta va avea loc la Hotel Siqua (http://www.hotelsiqua.ro/) , Calea Plevnei, Nr. 59A, sector 1.

Acest eveniment va avea loc in cadrul Saptamanii Europene a Fibrozei Chistica (Mucoviscidoza).

Conferinta este dedicat pacientilor cu fibroza chistica (mucoviscidoza), familiilor acestora, dar si oricaror altor persoane care doresc sa afle mai multe informatii despre aceasta boala si tratamentul ei.

Temele abordate in aceasta conferinta sunt variate si sunt de mare insemnatate pentru pacientii cu fibroza chistica (mucoviscidoza): nutritia, boala pulmonara, fizioterapia, aspecte legate de pacientul adult din Romania , masuri de igiena, drepturile pacientilor.

Printre lectorii prezenti la eveniment se numara. Prof. dr. Florin Mihaltan, Dr. Iustina Stan, Dr. Cristian Popa, Dr. Laura Dracea, Dr. Simona Mosescu, Prof. dr. Mircea Ioana Popa, Dr. Bogdan Almajan, sociolog Nansi Lungu.

Participarea la conferinta este gratuita, participantii au asigurat gratuit masa de pranz si pauza de cafea, transportul si cazare nu sunt asigurate/decontate.

Inscrierile se pot face la:

–     021/317.09.43 sau evenimente@houston.ro

–     0721.096.087 sau fibrozachistica@yahoo.com

–     fax: 021-410.50.73

Daca cunoasteti persoane care credeti ca doresc sa participe la acesata conferinta, va rugam sa le comunicati datele noastre de contact.

Conferinta va incepe la ora 10.00 si se va incheia la ora 18.00.

Program

Locatie

Dorim sa multumim Houston NPA pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment si sponsorilor nostrii fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.

De asemenea, dorim sa multumim si lectorilor care au acceptat invitatia noastra de a sustine acest eveniment.

Va asteptam cu drag in Bucuresti!

Sponsori:

 

Partener:

 

Coordonator proiect:


Anunt eveniment pe site CF Week

DETALII DESFASURARE CONFERINTA

FOTOGRAFII

PREZENTARI

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Conferinta anuala a AFCR, editia a 2-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.