Tobramicina pentru aerosoli este disponibila pe piata romaneasca!

Dupa cum cred ca ati aflat, TOBI a fost introdus, in sfarsit, in farmacii. Am vorbit cu cateva persoane care au reusit sa procure acest medicament. TOBI este un antibiotic (tobramicina pentru aerosoli) si nu toti pacientii cu fibroza chistica au nevoie de el. Pentru cei care au primit recomadare de la medicul specialist pentru acest medicament, as dori sa dau cateva indicatii referitoare la completarea retetei, pentru a evita producerea unor greseli care sa ingreuneze procurarea lui.
As dori sa precizez ca o cutie de TOBI are 28 de fiole. Farmaciile care au eliberat pana acum TOBI au spus ca nu fractioneaza cutiile deoarece valoarea medicamentului este foarte mare. Astfel, acestea au eliberat doar cutii intregi (pacientii au luat un numar de fiole=multiplu de 28). Rugati medicul specialist sa ia in considerare acest aspect atunci cand va prescrie TOBI.
Lista pe care se gaseste TOBI este C2, la P6.4 Mucoviscidoza.
Daca mai aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati sau sa contactati compania Novartis Romania (http://www.novartis.com/about-novartis/locations/worldwide-offices.shtml), producatorul medicamentului.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Tobramicina pentru aerosoli este disponibila pe piata romaneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.