WikiCF

Ce este WikiCF si ce puteţi gasi aici?

WikiCF este un site pe care il puteti accesa gratuit  si este scris de către persoanele afectat de fibroza chistica (mucoviscidoza), familiile şi prietenii lor. Acesta este creat şi administrat de CF Europe. Tot conţinutul este revizuit de catre profesionisti pentru a asigura o calitate inalta a informatiilor. Puteţi face schimb de informaţii cu alte persoane, de la cele mai noi tratamente la sfaturi cu privire la viata de zi cu zi a pacientilor cu fibroza chistica (mucoviscidoza).

Ca orice site wiki, oricine se poate inregistra si poate adăuga un continut nou, se poate conecta la alte site-uri sau edita şi aprecia un continut existent pe WikiCF. Pentru a asigura o buna calitate a informatiilor, toate modificările sunt revizuite şi, uneori, sunt editate sau eliminate de către experti selectati de către CF Europe.

Informatiile sunt disponibile in limba engleza. Va invitam sa vizitati acest site. Cu siguranta veti gasi informatii utile si interesante!

http://www.wikicf.com/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gasiti necunoscuta din ecuatia de mai jos. Mesajul dvs. va fi publicat numai daca sunteti o persoana reala (incercam sa evitam primirea de SPAM) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.